INFORMÁCIÓK

JÁRVÁNYÜGYI AJÁNLÁS
Az ajánlás a Nemzeti Népegészségügyi Központ COVID-19 ajánlásait vette alapul.
Bár a koronavírus okozta rendkívüli helyzet feloldását követően lehetőség nyílt újra az 500 fő alatti létszámú események megtartására, a VIDÉKVELED Fesztivál szervezői számára rendkívül fontos, hogy az eseményre érkezők a járványügyi előírások enyhítése mellett is minél kisebb egészségügyi kockázattal számoljanak. Ennek érdekében a következő ajánlást adjuk.

Tisztelettel kérjük, hogy kiemelt figyelemmel kísérjétek a COVID-19 megelőzése érdekében hozott intézkedéseket!

● A konferencia és fesztivál minden beltéri és kültéri programján maszk viselése ajánlott.

● A konferencia helyszínén (Grand Hotel Glorius) elérhető a kézfertőtlenítés lehetősége. A fesztivál programhelyszínén (Makovecz tér) fertőtlenítő helyek lesznek kihelyezve.

● A konferenciára kizárólag online lehet jegyet vásárolni.

● A programok ideje alatt (és folyamatosan) rendelkezésre áll érintésmentes hőmérő. Amennyiben egy dolgozónál vagy látogatónál felmerül a COVID 19 fertőzés gyanúja, a Nemzeti Népegészségügyi Központ eljárásrendjének megfelelően járunk el. A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) ingyenesen hívható zöld számokat hozott létre a korona vírussal kapcsolatos lakossági megkeresések gyors és szakszerű megválaszolása érdekében: 06-80-277-455 vagy 06-80-277-456.

● TILOS azon látogatók részvétele a programokon, akik magukon a koronavírus tüneteit tapasztalják!*

*A betegség jellemző tünetei: szaglás romlás, emésztőrendszeri tünetek, láz, száraz köhögés, légszomj. Előfordulhat orrdugulás, izomfájdalom, fáradékonyság, torokfájás.
KÉP- ÉS VIDEÓFELVÉTEL
Amatőr fotózásra van lehetőség saját célra, azonban a koncertek, programok hivatásos (eladási, publikálási céllal) fotózásához a szervezők írásos beleegyezése szükséges. Az egyes médiumok képviselői kérjük, szintén vegyék fel velünk a kapcsolatot.

A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben.
A felvételeket a rendezvény szervezője marketing és kommunikációs célra felhasználhatja, közösségi média felületein és honlapján nyilvánosságra hozhatja. A Ptk. 2:48. § (2) bekezdése értelmében, nincs szükség az érintett hozzájárulására a felvétel elkészítéséhez és az elkészített felvétel felhasználásához tömegfelvétel és nyilvános közéleti szereplésről készült felvétel esetén.
KÖRNYEZETVÉDELEM
Kérjük, figyelj a környezeted tisztaságára, a fesztiválkörnyezet megóvására, és ha rongálást vagy károkozást látsz, jelezd a személyzetnek!