ESEMÉNYINFORMÁCIÓ

 

Csatlakozz a virtuális VIDÉKVELED Futóeseményhez, fuss ott és amikor szeretnél!


Válassz a 21, 10,5 , 7 , 5 és a 2 kilométeres távok közül, és teljesítsd a kedvenc útvonaladon!

Teendők a részvételhez:

1. Nevezz be a választott versenyszámra!
2. Fusd le a távot!
3. A teljesítést rögzítsd, az eredményt, a teljesítést igazoló fotót és a nevedet küldd el e-mailben a videkveled@gmail.com e-mail címre!
4. Töltsd le az okleveledet és/vagy várd a postást az éremmel.
 

A NEVEZÉS TARTALMA

 
 
Amennyiben csak letölthető oklevelet szeretnél, a nevezési díj 2.900 Ft. A nevezési díj a letölthető oklevél mellett tartalmazza a VIDÉKVELED Konferencia online videócsomagját (23 előadás + Kollányi Zsuzsi mini koncert).

LIMITÁLT! Ha a VIDÉKVELED Futógála egyedi befutóérmét is szeretnéd megszerezni, a nevezési díj minden távon egységesen 4.900 Ft. A nevezési díj a letölthető oklevél és egyedi érem mellett tartalmazza a VIDÉKVELED Konferencia online videócsomagját (23 előadás + Kollányi Zsuzsi mini koncert).

A nevezés limitált. A nevezési díjak tartalmazzák az ÁFA-t és a postaköltséget is. Az érmeket hetente egyszer postázzuk.
 
 

NEVEZÉS

 
 

ALAPADATOK

TELJES NÉV (kötelező)

IRÁNYÍTÓSZÁM, LAKCÍM (kötelező)


NEVEZÉS RÉSZLETEI

NEVEZÉSI DÍJ (kötelező)

(2.900 FT) LETÖLTHETŐ OKLEVÉL + AJÁNDÉK VIDÉKVELED KONFERENCIA VIDEÓCSOMAG(4.900 FT) LETÖLTHETŐ OKLEVÉL + EGYEDI ÉREM + AJÁNDÉK VIDÉKVELED KONFERENCIA VIDEÓCSOMAG

VÁLASZTOTT TÁV (kötelező)

2 KM5 KM7 KM10,5 KM21 KM


SZÁMLÁZÁSI ADATOK

A nevezés díját átutalással tudod kifizetni. Az utaláshoz szükséges adatok a megrendelést megerősítő e-mailben fognak érkezni a nevezés elküldését követően. Ha maradt kérdésed, keress minket a videkveled@gmail.com email címen.